Νονοί και νονές! Οι χειροποίητες, απόλυτα ξεχωριστές λαμπάδες της HandispART δίνουν χρώμα στο Πάσχα


Μεγάλη Τετάρτη και ξέρουμε πολύ καλά πια πως το φετινό Πάσχα δεν είναι απλά «διαφορετικό» αλλά ένα Πάσχα δοκιμασίας. Πολλά δοκιμάζονται. Για την ακρίβεια και εμείς δοκιμαζόμαστε. Όλοι μας. Πολλαπλά μάλιστα. Τα παιδιά είναι ένα ξέχωρο, μεγάλο και «ειδικό κεφάλαιο». Για να μην λέμε πολλά, ας κάνουμε απλά το καλύτερο δυνατόν για να ζήσουν όλη αυτή την δύσκολη εμπειρία με λιγότερα «γιατί».

Ας μην τους στερήσουμε το Πάσχα, την μυσταγωγία του και τη χαρά του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ας στρέψουμε την προσοχή τους σε αυτό που μπορούν να κάνουν και αυτό που μπορούν να έχουν και όχι το αντίθετο.

Η «μαστόρισσα του πλεκτού» στην Σπάρτη, Γιωργία Γκανιούρη, δημιουργός του «HandispART» που ποτέ δεν σταματά να μας ξαφνιάζει με τις πλεκτές εφαρμογές και δημιουργίες της, έχει να μας προτείνει υπέροχες και ξεχωριστές πασχαλινές λαμπάδες. Τις «χάζευα» στο eshop της και σκεφτόμουν ότι όλοι μας, ιδιαίτερα όμως τα παιδιά, αξίζει να τις ανάψουμε στο μπαλκόνι την ώρα της Ανάστασης, την ώρα που θα ηχεί από την Τηλεόραση το «Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν, Θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος» και το «Αναστήτω ὁ Θεός  καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ, καὶ φυγέτωσαν ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ οἱ μισοῦντες Αὐτόν» ……..

Υπάρχει μια κρυμμένη ευλογία πίσω από όλα όσα ζούμε φέτος. Να ακολουθήσουμε τον Κύριο στα Πάθη του και να νιώσουμε πραγματικά το τι σημαίνει Πάσχα…… Είναι αλήθεια ότι – χρόνια τώρα – το Πάσχα είχε γίνει μια αλληλουχία πραγμάτων που τα ακολουθούσαμε τυφλά…………από συνήθεια…..

Και για κλείσιμο…… οι ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Μπορείτε να παραγγείλετε λαμπάδες τηλεφωνικά στο 2731 102 237 και μέσω των social media της Handispart. Στο facebook HandispArt by Georgia Gkaniouri και στο Instagram handispart_georgia_gkaniouri   Όλη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο e-shop της Γεωργίας, το www.handispart.gr


Κ ε ί μ ε ν ο:   Πάνος Α. Παπαδολιάς  |   Φ ω τ ο γ ρ α φ ί ε ς:    Handispart

+ There are no comments

Add yours

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.