Το πάρτυ της «γνωστής παρέας» επιστρέφει για να ταράξει [επιτέλους] τα νερά της νυχτερινής Σπάρτης και μας καλεί να ζήσουμε – εννοείται μασκαρεμένοι – την απόλυτη αποκριάτικη εμπειρία! 17 Μαρτίου, FUN Revolution!


«Έρχεται! Αγχολυτικό, χαοτικό, αισιόδοξο, extreme, κόντρα στην μίρλα και τη μιζέρια! Έρχεται και ζήσ’ το!» Αυτό είναι το μήνυμα του Περικλή Κατσώλα, εμπνευστή των parties της «γνωστής παρέας» που από το 2008 έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Σπάρτη και τα οποία επιστρέφουν μετά από τη φάση covid που έκανε τον κόσμο να αντιμετωπίζει ακόμα και τη διασκέδαση με καχυποψία…..

Από το OLD HOUSE του 2008 και τους 80 πρώτους «περίεργους» που ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία έως τους 500 που κατέκλυσαν το ΑΜΙ την τελευταία φορά, τα μασκέ της γνωστής παρέας έγιναν θεσμός πείθοντας πολλούς να τολμήσουν για πρώτη φορά την αποκριάτικη μεταμφίεση και να απελευθερωθούν με χορό στην πίστα σαν να μην υπάρχει αύριο.

SAVE THE DATE! H επανάσταση της διασκέδασης…… ξεκινά στις 17 Μαρτίου στο Billy’s Cafe στο κέντρο της Σπάρτης από τις 22:00. Φόρα όχι μόνον την καλή σου διάθεση αλλά και περιβολή αποκριάτικη και δημιουργική και συντονίσου! Το πάρτυ που παντρεύει τις γενιές δεν έχει……πόρτα ούτε είσοδο!

Και όπως λέει ο ποιητής του κεφιού και των λέξεων Περικλής…. «Οι γενιές πάνε και έρχονται, οι αναφορές και οι αναμνήσεις όμως χαράζουν ανεξίτηλα αυτό το υπέροχο και εφήμερο είναι μας….»

 

Μπες ΕΔΩ για να δεις την εκδήλωση του party στο Facebook


Κείμενο: Πάνος Α. Παπαδολιάς  |    Φωτογραφίες: Αρχείο Περικλή Κατσώλα